9. Ulusal Artroplasti Kongresi Bilimsel Programı


Değerli Meslektaşlarım ,

Kalça Diz Artroplasti Derneği olarak 31 Mart- 03 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya'da Gloria Kongre Merkezinde gerçekleştireceğimiz 9.Ulusal Artroplasti Kongresinin bilimsel programını sizlerle paylaşmak isterim.

İlk olarak bu toplantıya bilimsel anlamda destek verecek 80 meslektaşıma özel teşekkür etmek istiyorum. Artroplastiye gönül vermiş olmaları yanısıra bilgi ve becerilerini katılımcılarla paylaşmak istemeleri gerçekten son derece önemlidir.

İki günün sonunda katılımcılarda kazanılması hedeflenen bilgi ve beceriler;

-Kalça ve diz osteoartritinin tedavi seçeneklerinden biri olan artroplastinin gerek primer gerekse revizyon uygulamalarının temel prensiplerini kavramak, -Karşılaşılan komplikasyonları önleme ve tedavi seçeneklerini kavramak,

-Hızlı iyileşme protokollerini sıralayabilmek,

-Katılan herkesin uygulama alışkanlıklarını kendi tercihleri ile karşılaştırabilmek,

-Primer ve revizyon artroplasti ile ilgili cerrahi teknikleri kavramak,

-Femoraasetabular sıkışma ve femur bası avasküler nekrozunun sebeplerini,tanı yöntemlerini ve tedavi seçeklerini kavramak.

Ayrıca bu kongre sırasında daha öncede duyurduğumuz gibi sözlü bildiri oturumları da yapılacaktır. 20 Ekim 2015 de online olarak başlayan bildiri gönderimi 01 Şubat 2016 da bitecektir. Bildiri özeti gönderim sistemine www.artroplasti2016.org adresinden ulaşabilirsiniz. Özellikle iyi bir artroplasti cerrahi olmak isteyen genç meslektaşlarımızın kongremizde sunum yapmaları bizleri ayrıca mutlu edecektir.

Kongremizle ile ilgili tüm bilgilere ve de bilimsel programın detaylarına www.artroplasti2016.org adresinden erişebilirsiniz.

2016 yılının sağlık ve başarılarla dolu geçmesi ve de 31 Mart-03 Nisan 2016 da Antalya da görüşmek dileğiyle saygılarımı sunarım.

Prof.Dr.Bülent Erdemli

Kalça Diz Artroplasti Derneği Başkanı

Eklenme Tarihi: 8 yıl önce

Dikkat

Yorum yazıp okuyabilmek için dernek üyesi olmanız gerekmektedir. Lütfen giriş yapınız.

Yorumlar