Kadad/Prof.Dr.Javad Parvizi Scientific Research Scholarship


Değerli Meslektaşlarım,

KADAD Yönetim Kurulu olarak üyelerimize sağladığımız yeni bir eğitim/araştırma olanağının sevincini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Değerli üyelerimiz Dr. İbrahim Azboy ve Dr. Bülent Atilla tarafından başlatılan girişim ve yönetim kurulumuzun iradesiyle yine bu arkadaşlarımızca yürütülen görüşmeler neticesinde alanımızda dünyanın en önemli eğitici ve araştırmacı  hekimleri arasında yeralan değerli dostumuz Dr Javad Parvizi'nin destek,  işbirliği ve cömert  katkılarıyla KADAD/ ParviziScientific Research Scholarship adı altında bir eğitim-araştırma bursunun esasları tanımlanarak  2019 yılında uygulamaya başlanması aşamasına gelinmiştir.

Bu çağrıyla, Türk ortopedi camiasında  artroplasti alanına ilgi duyan genç uzmanlarımızı  Philadelphia Rothman Enstitüsü “Dr Javad Parvizi Research Center’da” bir sene süreyle araştırmacı bursuyla çalışmak üzere başvurmaya davet ediyoruz. Derneğimiz ve Dr Parvizi tarafından işbirliğiyle sağlanan bu imkanı ortopedist meslektaşlarımıza sunmanın heyecan ve gururu içindeyiz.

Saygılarımla;

KADAD Yönetim Kurulu adına

Prof. Dr. Fahri ERDOĞAN


Burs Yönergesi için  Tıklayınız

Eklenme Tarihi: 5 yıl önce

Dikkat

Yorum yazıp okuyabilmek için dernek üyesi olmanız gerekmektedir. Lütfen giriş yapınız.

Yorumlar